top of page

Hva tilbyr vi? 

På grunn av arbeidet de utøver, har musikere og scenekunstere  ofte en høyere risiko for muskel- og skjelettplager.

 

Vår klinikk tilbyr rask behandling og forebyggende tiltak for arbeidsrelaterte skader.

Gode grunner til å velge Scenekunstklinikken: 

 •   Vi har terapeuter som jobber med behandling av musikere og scenekunstnere. Vi vil vurdere deg sammen med ditt instrument for å identifisere den grunnleggende årsaken til problemet.

  

 •  Vi vil gi deg øvelser for å holde teknikken din på topp mens du er under behandling.

 • Vi jobber med å forebygge muskel- og skjelettplager.

For scenekunstnere tilbyr vi: 

 • Trening i små grupper (maks 6 personer) 

 • God individuell oppfølging og individuelt tilpasset treningsprogram med instruktør/fysioterapeut

 • Fysikalsk behandling

 • Fysioterapi på arbeidsplassen og gruppetrening for bedrifter

 • Foredrag for bedrifter 

Nøkkelen er å finne den riktige løsningen

Hvis du er på jakt etter en fagperson som kan gi deg en grundig fysisk sjekk og som kan gi en behandling som fjerner roten av problemet (spesielt viktig med langvarige skader), eller hvis du ønsker veiledning og hjelp til å forebygge skader, kan vi hjelpe deg.

 

Vi vil jobbe med å forbedre holdningen din og å redusere sjansen for nye skader ved å gi deg en bedre forståelse av  hvor det kan oppstå problemer, og hva du selv kan gjøre for å forebygge skader.

 

Vi gjør dette ved:

 • Foreta en grundig vurdering av skader 

 • Behandle smerter

 • Foreta en screening for forebygging av fremtidige skader

 • Analysere holdningen din (sammen med instrumentet)

OM OSS!

Fysioterapeut

Jeg er fysioterapeut og daglig leder av Scenekunstklinikken og Fysio Fix Bergen.Jeg spesialiserer i arbeidsrelaterte skader hos scenekunstnere, har bred erfaring med arbeidsrelaterte skader hos musikere og scenekunstnere, studerer Performing Arts Medicine i UCL/London. Når jeg jobber med musikere, tilpasser også jeg øvelsene til hvert enkelt instrument. En fiolin spiller sin kroppsbruk og behov, og skademekanismer er forskjellige fra en klarinett spiller sine. Det er derfor viktig å tilpasse øvelsene til deltagerne sin behov og instrument.

Jeg er Fysio Pilates, Gyrotonic og Gyrokinesis instruktør. Jeg holder grupper for forskjellige kultur- og idrettsaktører. I gruppene mine tilpasser jeg øvelsene til behovene hver enkelt person i gruppen har. Da kombinerer jeg Fysio Pilates og Gyrokinesis som blant annet inneholder tredimensjonale, rytmiske, sirkulære og flytende bevegelser. Øvelsene ligner på svømning, dans, yoga, kampsport, tai chi og Alexander Teknikk. Hele kroppen er alltid aktiv.

Jeg er selv scenekunstner og danser og instruerer argentinsk tango. Min danse partner og jeg deltar i internasjonale konkurranser hvor vi representer Norge. Vi vant en konkurranse i Belgia i 2019 og representert Norge i semifinalen i verdensmesterskapet.

 

Jeg forstår veldig godt hvordan det er å være på scenen, og kjenner selv den frustrasjonen man får av å bli skadet og ikke kunne yte. Derfor jeg ønsker å hjelpe scenekunstnere for å yte sitt beste uten smerter. Scenekunstklinikken har som mål å øke oppmerksomhet rund scenekunsthelse. 

fysio.irem@gmail.com

Please reload

bottom of page